Ольга Сумська згадала, як починалися її стосунки з Віталієм Борисюком: не всі щасливі однаково

Віталій Борисюк показав на всю Україну, як сильно кохає дружину.

Сьогодні, у честь Дня всіх закоханих, українські зірки радують своїх підписників найромантичнішими моментами зі своїми другими половинками. Кожна знаменитість вважає за необхідне опублікувати подарунки, романтичну вечерю та найяскравіші моменти проведеного часу з коханими.

А ті хто не може похизуватися тим, як веселиться, вітає своїх підписників та публікує романтичний контент. Адже блог постійно треба вести, а День святого Валентина дуже хороший інфопривід.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк не пасуть задніх. Віталій, як по-справжньому закоханий чоловік подарував Ользі неймовірний букет квітів, алкогольний напій і шоколадне серце, яке виявилося досить непростим, як могло здатися на перший погляд.

Непросте серце

Ольга була неймовірна рада такому подарунку і звісно похизувалася ним на усю соціальну мережу. Згодом виявилося, що у шоколадному серці знаходиться Валентинка. Її артистка не показала мабуть тому, що там містилося щось дуже особисте.

У подарованого Віталієм кондитерського серця є також інша особливість: саме з нього почалися стосунки чоловіка та дружини. Актриса не забула про це нагадати своїм підписникам, щоб підкреслити особливість цього моменту. А потім подружжя вирішило влаштувати собі романтичний вечір у японському стилі. Актори замовили велику кількість різноманітних суші і приступили до діла.

Нагадаємо, що подружжя Борисюків уже тридцять років разом і не втрачаєколишнього запалу. Артисти постійно ходять на побачення, дарують приємні подарунки та говорять, яккохають один одного.

Не кожній жінці щастить похизуватися таким Днем всіх закоханих. Адже обранець Ольги дійсно постарався та доклав зусиль, щоб подружжя могло прекрасно провести час разом.

Схожі статті