(Відео) Колишні учасники шоу “Холостяк” Нікіта Добринін і Квіткова розсекретили стать майбутньої дитини

Нікіта Добринін та його обраниця вирішили розсекретити стан дитини у день усіх закоханих.

Зіркова пара Нікіти Добриніна та Даші Квіткової давно зачарувала телеглядачів та користувачів соцмережі. Неймовірно гарні, чарівні, доброзичливі, вихованні – вони знайшли один одного у застінках романтичного проекту і стали першою парою, яка змогла перенести кохання із екранів телевізорів у реальне життя.

Холостяк то його обраниця довели усій країні, що справжнє кохання таки існує на проекті і його можливо знайти, якщо знаєш чого хочеш.

Майбутні батьки

Нещодавно Нікіта та Даша повідомили шанувальників, що готуються стати батьками. Для цієї новини вони обрали неймовірно ніжне, тендітне фото, на якому Нікіта цілує животик своєї коханої.

Стать дитинки

Сьогодні, у честь Дня усіх закоханих, зіркова пара вирішила порадувати користувачів ще однією новиною: вони влаштували вечірку, щоб дізнатися стать дитини. Для цього вони обрали конфеті та надувну чорну кульку. Тобто класичний спосіб. Після того, як Нікіта “лопнув” кульку, полетіли блакитні конфетті.Тобто пара чекає на хлопчика. Нікіта та Дар’я були настільки схвильовані, що навіть через камеру було видно сльози, які навертаються у них в очах. Майбутна матуся була у шоці.

 

Бажаємо майбутньому малюкові щастя, здоров’я і щоб його родина завжди була повноцінною та люблячою. А батькам бажаємо міцного здоров’я для малюка і безкінечного подружнього кохання. Дитинці дуже пощастило з майбутніми батьками і ми віримо, що родина Нікітіних буде проживати тільки радісні моменти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.