Наталя Могилевська поділилася спогадами про перше кохання: принц, який повернувся через десять років

Наталя Могилевська завжди приховує своїх коханих, але прийшов час розповісти про найпершого.

Наталія Могилевська завжди дуже пильно приховує свої стосунки з коханими від сторонніх очей та уваги шанувальників. У неї досі немає дітей. Вона не балує своїх прихильників новинами щодо нових романів або подарунків від коханих.

Перше кохання

Нещодавно співачка вирішила поділитися спогадами про своє перше кохання. Вона опублікувала власну фотографію і підписала наступним чином:

“А ви пам’ятаєте своє перше кохання? Моя перша любов трапилася в 11 років. Але він з батьками переїхав в інший район міста, і моєму принцу довелося змінити школу. Це була дитяча, платонічна любов. Одного разу на 8 березня він подарував мені два тюльпани тому, що на третій грошей не вистачило. Це було, і мило, і смішно. Мої батьки називали його і його друзів, які приходили до мене під будинок і кидали камінці у вікна – пістолетиками. Десять років потому (якраз тоді вийшла пісня “Ла-ла-ла”) ми знову зустрілися і це вже була велика, справжня любов. Не було жодного поїзда або літака з гастролей, з якого він би не зустрів мене з квітами”, – розповіла Наталка на своїй сторінці в соцмережі.

Чоловік відомої співачки

Та відсутність новин про чоловіків Наталі Могилевської не говорить, що в неї їх немає. Так, Могилевська пильно готувалася до романтичного вечора і показала прихильникам, що скоріш за все, вона не буде його проводити у самотності.

Судячи з фотографій, Могилевська точно не буде самотньою.

Нагадуємо, що прихильники підозрюють співачку у романі з бізнесменом Рижовим. І не дивлячись на те, що сама Могилевська заперечує, кандидатів окрім нього поки немає.

Схожі статті