Лілія Ребрик вперше розповіла через що довелося пройти її доньці Діані “Страх від того, що немає чим дихати”

Лілія Ребрик відмінна телеведуча, але попри свій зірковий статус вона не забула, що має бути хорошою мамою.

Зіркова білявка Лілія Ребрик здавна славиться своїм талантом та вмінням досягати бажаного працею, а не провокацією. Вона починала, як ведуча прогнозу погоди, проте, дівчина так старанно працювала, що її не могли не помітити продюсери.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик. Фото взято на просторах мережі. 

Згодом Лілія блиснула своїм талантом на проекті “Танці з зірками”, де не тільки знайшла вірних друзів, а ще й зустріла кохання всього свого життя – Андрія Дикого.

Чоловік тоді вже мав цивільний шлюб, але зрозумів, що саме Ребрик – його половина та вирішив бути з нею. Зараз у хореографа та улюбленої телеведучої мільйонів – чудова родина та діти.

Лілія Ребрик з сім'єю
Лілія Ребрик з сім’єю. Фото взято на просторах мережі. 

Лілія, як справжня мама хоче дати своїм малюкам тільки найкраще. Старшу доньку вона вже розвиває, як акторку. Більше того, маленька Діана має свій власний акаунт в Інстаграмі та вже пробує себе у ролі блогерки.

Контент по-дитячому наївний та милий: фото з домашнім улюбленцем, танці з батьком, сніданок від мами…

Діана вже пробує себе у ролі акторки. І це не дивно, адже її красуня-мама теж з’являлася на широкому екрані та сцені театру.

У серпні минулого року стало відомо, старша донька Лілії Ребрик отримала нову роль в серіалі “Багато негожих днів”. Раніше вона з’являлась у картині “Серце матері”.

Співпрацювала дівчинка також з режисером Олександром Ітигіловим, який ще за радянських часів знімав українське кіно. У телесеріалі “Формула щастя”, Діані довелося зіграти дівчинку, у якої була астма. Дитині потрібно було показати емоцію людини, яка боїться, що зараз задихнеться.

Донька Лілії Ребрик мала зіграти дитину з астмою. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Грати астматичні приступи було нелегко, але режисер дуже допомагав юній акторці.

Схожі статті