Таємна дружина Олега Винника місяць не виходить на зв’язок з підписниками в Інстаграмі: щастя любить тишу

У День всіх закоханих щасливі знаменитості хизувалися на весь Інстаграм своїми подарунками. Мовчала лише Таюне...

Стосунки Олега Винника та його прекрасної бек-вокалістки Таїсії Сватко – найбільш обговорювана тема для прихильників пари. Ще на початку кар’єри співака в Україні, фанати почали підозрювати, що розкішний блондин та серцеїд Олег перебуває у стосунках з ніжною співачкою. Була також інформація про те, що ще за часів навчання у Каневі, співак одружився з однією з вихованиць музичного училища.

Дивне співпадіння: обидві зірки навчалися в одному й тому самому навчальному закладі.

Архівне фото Олега Винника та Таюне-Таїсії. Ранні виступи в Україні.

Сумніву немає: Таюне потенційна дружина Олега Винника. Вважається, що у подружжя син. Потенційна дитина проживає у Німеччині, займається спортом. Хлопця звати Юліан, захоплюється дитина плаванням. Тим не менш, сам Олег Винник дітей своїх воліє не розкривати публіці.

Чому мовчить Таїсія Сватко у мережі?

Часто буває так, що артисти стають популярними блогерами.  Наприклад, Олег Винник веде Інстаграм регулярно. Чого не можна сказати про Таюне цього року.

Олег і Таюне малюють серце у повітрі
Олег і Таюне малюють серце у повітрі

Раніше жінка регулярно радувала прихильників своїми світлинами, але зараз взяла паузу.

Останнє фото співачки присвячено її Дню народження, яке відбулося ще у січні цього року. Таюне позує у фірмовому одязі від Олега Винника. Прикрашає розкішне біляве волосся шапочка бренду співака.

Виглядає у ньому жінка просто розкішно. Тим не менш, потенційна берегиня родини Олега Винника не показала навіть що їй подарував коханий на День всіх закоханих: тримає інтригу або щастя любить тишу. Та ми з нетерпінням чекаємо, коли ніжна квітка повернеться до соціальних мереж і порадує нас світлинами.

Дізнаєтеся більше про стосунки цієї пари:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.