(Фото) Віктор Павлік влаштував справжній шикидим з дельфінами: полишив дружину, а сам пішов розважатися

Віктор Павлік та Катерина Репяхова: їх подружжя не дає спокою вже кілька місяців всім українцям.

Віктор Павлік своєю творчістю вмів завжди здивувати: харизматичний співак з запальними піснями одразу привертав до себе увагу. Та найбільше його прихильників цікавило особисте життя артиста. А воно у нього було дуже насиченим. За плечима у співака кілька шлюбів, скандальне розлучення та звістка про очікування на дитину.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова
Віктор Павлік і Катерина Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Найбільше сколихнуло мережу новина про те, що співак вирішив одружитися з молодою концертною директоркою. І це було в той рік, коли у молодшого сина артиста проходило активно лікування. Хлопець гідно боровся з хворобою, але, на жаль, не впорався.

Віктор Павлік з покійним сином
Віктор Павлік з покійним сином. Фото взято на просторах мережі.

Життя молодят цікавить публіку і досі, адже Катерина не так давно повідомила своїх фанатів та прихильників Віктора Павліка, що вона – при надії. Дівчина навіть завела регулярну рубрику, де висвітлює всі подробиці свого цікавого стану.

Катерина Репяхова зробила у своєму блозі в Інстаграмі цілу підбірку новин про свою вагітність. Скріншот зроблено з Інстаграм сторінки жінки.

Не забуває Катя показувати, як вона з коханим проводить час. Зазвичай обидва у роботі. Віктор на сцені, а його молода дружина, як завжди, залаштунками контролює та координує все. У типовий декрет Репяхова не збирається.

Катерина Репяхова
Катерина Репяхова показує перше УЗД. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Нещодавно Катя показала, що разом з коханим відправилися відпочивати в Одесу. Там подружжя зупинилося у готелі з дельфінами. Цікаво, що саме Віктор проявив ініціативу поплавати з цими унікальними істотами.

Віктор Павлік тренувався з дельфінами. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Катерини Репяхової.

Дізнайтеся більше про життя цієї пари у відео:

Схожі статті