Ольга Сумська, Ірина Аллегрова та Софія Ротару: хто наймолодша бабуся вітчизняного шоу-бізнесу. Подробиці

Зіркам взагалі не пасує статус "бабуся" або "дідусь". Прихильники завжди хочуть бачити їх молодими та енергійними.

Природа – дуже загадкова річ. Одним вона дає можливість зберігати моложавий вигляд достатньо довго, іншим – навпаки. Проте, якщо зморшки на обличчі можна приховати макіяжем або пластичними операціями, то від статусу “мама”, “бабуся” неможливо нікуди дітися. У сьогоднішньому матеріалі ми розкажемо вам про зірок, які дуже рано стали пестити онуків.

Ольга Сумська

Дивлячись на цю українську Роксолану, язик не повертається сказати, що вона – це бабуся. Здається, краса Ольги Сумської буквально законсервувалася ще у 2000 році. Тим не менш, природа їй дарувала одного разу відчути себе матір’ю, а згодом і бабусею. І не один раз, а цілих два, адже старша донька Тоня, народила минулого року хлопчика.

Онучка Ольги Сумської – надзвичайно гарна дівчинка. Фото взято з просторів мережі.

Софія Ротару

Зараз Софія Михайлівна має поважний вік. Проте, був час, коли 46-річна жінка у повному розквіті сил дізналася новину: вона стане бабусею. Співачка і зараз не виглядає на свої роки, а у молодості й подавно.

Софія Ротару з сестрами. Фото взято на просторах мережі. 

Тим не менш, Господь дарував і цій легендарній артистці шанс двічі відчути себе бабусею. Софія Михайлівна, здається, й не проти! Вона претендує на звання найбільш стильної наставниці онуків.

Руслан Євдокименко зі своїми дітьми і Софією Ротару
Руслан Євдокименко (син Ротару) зі своїми дітьми і мамою. Фото взято на просторах мережі.

До речі, подивіться унікальну історію кохання Софії та її чоловіка Анатолія.

Ірина Аллегрова

Імператриці шансону пощастило отримати статус бабусі ще раніше, ніж Софії Ротару. Про те, що у неї буде онук Олександр, жінка дізналася, коли їй було всього 43 роки. Тим не менш, це її взагалі не засмутило.

Ірина Аллегрова зі своїм онуком. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті