Леся Нікітюк відверто розповіла, якій мрії не судилося справдитися: ким насправді хотіла стати у дитинстві

Відома білявка Леся Нікітюк показала себе підписникам геть з іншого боку. Жінка розповіла, ким насправді мріяла стати у дитинстві.
Дитинство безтурботна пора життя…Тоді здається, що абсолютно весь світ нам підвладний.
Героїня нашого сьогоднішнього матеріалу – популярна телеведуча, статна білявка, за серце якої може поборотися не один чоловік. Та горда жінка готова рухатися лише у напрямку своєї кар’єри. Варто зазначити, що батьки Лесі віддали її спочатку на спортивну секцію, де дівчина професійно займалася плаванням.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі.

Лесю Нікітюк важко уявити кимось, а не телеведучою. Жінка – артистична, має гарне почуття гумору та вміє перевтілюватися у різні несподівані образи.

Починала Леся свою кар’єру з участі у грі КВК, де вже бувши зовсім юною, показала на що здатна. Її мініатюру про нахабну базікалку у маршрутці пам’ятає і зараз вся країна.

Леся Нікітюк грала у команді КВК. Фото взято на просторах мережі.

Відома Хмельничанка – це буквально наш Джим Керрі. Ось настільки володіє хистом перевтілення Леся Нікітюк.

Проте, нещодавно зірка відкрила про себе несподіваний факт. Виявляється у дитинстві вона мріяла стати геть не теледівою, а…майстром манікюру. Дивний вибір, правда?

Леся Нікітюк показала манікюр, який зробила сама. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

На своїй сторінці в Інстаграмі, у відео-сторіз Леся розкрила свій дитячий секрет. Більше того, вона вирішила повернутися у свою безтурботну пору та зробити самостійно собі догляд за нігтями.

Жінка каже, що це був найдорожчий для неї манікюр.

Ще заради жарту Леся розповіла, що, коли була зовсім маленькою дівчинкою хотіла ще працювати на шиномонтажці. Добре, що здійснилася інша мрія жінки та вона стала радувати нас своєю творчістю з екранів телевізорів.

Радимо також подивитися відео та дізнатися, як справдилася мрія Примадонни:

Схожі статті