Телеведуча Лілія Ребрик забила обличчя та ноги, але не втратила почуття гумору: подробиці сумного випадку.

Професія актора не завжди приносить самі лише приємні моменти. Вона забирає багато сил та енергії.

Лілія Ребрик має хист не тільки до презентації інформації з телеекранів, а ще й вправно перетворюється у різні нестандартні образи. Вона вже не раз знімалася у кіно, а на сцені театру стала справжньою улюбленицею глядача.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик. Фото взято на просторах мережі

А ще їй віртуозно вдалося поєднати телекар’єру та материнство. Її старша донька, Діана, пішла по стопах матері. Вона теж розвивається у якості драматичної акторки.

Донька Лілії Ребрик мала зіграти дитину з астмою. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Дівчинка вже має серйозну роль. У телесеріалі “Фортуна” їй довелося зіграти дитину, що хворіє на астму. Було важко відтворити емоцію страху від того, що організм задихається. Тим не менш, за допомогою режисера, Діані вдалося впоратися з роллю.

До речі, радимо ще дізнатися про популярних дітей, які вже почали зіркову кар’єру:

Це й не дивно, адже у неї така талановита мама! У новому проекті “З ким поведешся”, Лілії дісталася дуже складна роль. Їй довелося заради ефектного кадру потрапити під автівку (за сценарієм головна героїня випадково збиває її на авто).

Героїня Галя, яку грає Лілія Ребрик зазнала невдач. Скріншот зроблено з Інстаграм-сторінки зірки.
Лілії Ребрик довелося ходити на милицях. Скріншот зроблено з Інстаграм-сторінки зірки.

Там у сцені є все: екшн, подряпини на обличчі та навіть милиці! Ось, на що пішла Лілія заради ролі: навіть навчилася правдоподібно, як справжня хвора пересуватися за допомогою спеціальних медичних засобів.

Лілія Ребрик влаштувала запальні танці. Скріншот зроблено з Інстаграм-сторінки зірки.

До речі, це не перше таке специфічне перевтілення. Для комедії “Папаньки “, Ребрик довелося одягнути пишний муляж животика, який допоміг їй зобразити жінку при надії.

Схожі статті