Оля Фреймут, Ані Лорак та Катерина Осадча: як виглядали, ким були і чим займалися перші чоловіки зірок

Перше кохання ніколи не можна забути, проте часто буває так, що навіть пристрасть не гарантує щасливого спільного життя.
Героїнями цього матеріалу стали жінки, які завдяки своєму таланту, вроді змогли стати справжніми народними улюбленицями. Попри шалену популярність та впізнаваність, на жаль, цим дівчатам пощастило у шлюбі лише вдруге.

Оля Фреймут

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл

Цю телеведучу одночасно любила вся країна і ненавиділа. Оля, зі своєю передачею “Ревізор” почала показувати всій країні яким має бути сервіс і як нас мають обслуговувати.

Цьому хисту, присвячувати собі найкраще, Оля навчилася у Лондоні. Там познайомилася зі своїм першим обранцем, батьком старшої дитини.

Звати чоловіка Ніл і все, що лишилося про нього напам’ять – це прізвище для доньки Злати – Мітчелл.

Ані Лорак

Зі своїм чоловіком Ані Лорак розвелася відносно недавно. Заради цієї події вона навіть приїхала до української столиці. Мурат Налчаджиоглу – був першим законним чоловіком співачки. Проте, численні зради, коханки стали на заваді родинному щастю цієї пари. Варто зазначити, що поп-діва навіть народила своєму обранцю дитину.

Тим не менш, поява маленької донечки не врятувала цей шлюб.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу. Фото взято на просторах мережі. 

До речі, якщо вас цікавить життя Ані Лорак, радимо подивитися коротке відео про її стосунки та таємну вагітність.

Катерина Осадча

Особисте життя цієї зірки – як на долоні. Каті не приховує нічого від своїх прихильників та показує майже кожен день зі свого подружнього життя. Зараз жінка щаслива з Юрієм Горбуновим. Проте, на початку 2000-х була з іншим чоловіком.

Олег Поліщук – так звали першого обранця Катерини. Він був народним депутатом. Своєму коханому майбутня телезірка народила сина. Проте, шлюб не витримав часу.

Катерина Осадча зі своїм першим чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті