Поп-діва Тіна Кароль показала струнку ніжку і мало не впала: молдавський мачо Дан Балан ледь стримує сміх

Тіна Кароль намагалася прорекламувати магазин одягу та вирішила показати струнку ніжку для цього.

Українська популярна співачка, виконавиця безсмертних хітів – Тіна Кароль дуже популярна у соцмережах. Її багатотисячна аудиторія слідкує за кожним її кроком. І не дивлячись на те, що артистка добре заробляє у концертних турах та за свою участь у телевізійних шоу, вона іноді дозволяє собі рекламувати магазини та компанії за допомогою свого блогу.

Реклама

Так, в цей раз інтернет-магазин одягу запропонував співачці просунути їх бренд і Тіна жваво взялася виконувати завдання. Вона опублікувала відео, у якому постала у чорному вбранні: вільному худі з капюшоном, довгій спідниці з боковим вирізом та незвичайних напівпрозорих колготках.

Артистка знімала своє відображення у дзеркалі та позувала. Тіна виставила вперед струнку ніжку і оголила її за допомогою вирізу на спідниці. Але в якийсь момент співачка зам`ялася, оступилася та ледь не впала. Однак відео це не зіпсувало. Адже в ньому приймала участь сама Тіна Кароль.

Тіна могла б працювати моделлю, адже знає, як обіграти образ.

Тренерство

Нагадуємо, що у новому сезоні музичного шоу “Голос країни” артистка знову виступає у ролі зіркового тренера і займає своє крісло. Однако цей раз серед тренерів немає Дана Балана. Що неабияк розчарувало шанувальників зіркової пари та навіть розізлило їх. Адже частина аудиторії була вкрай невдоволена тим, що Олег Винник посів місце молдавського мачо. Також ходять плітки, що Дан та Тіна більше не спілкуються, так як шоу закінчилося.

Однак сама співачка постійно підігріває чутки про їх романтичні стосунки і публікує різноманітні відео та фотографії за участю співака.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.