Чоловік Наді Дорофеєвої публічно зізнався, що не знає, чим займатися з дружиною через 10 років шлюбу

Володимир Дантес попросив у своїх підписників поради, але застеріг, щоб мова не йшла про маленьких "Дорошат".

Український співак, телеведучий, співак і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить балувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram акаунті. Якщо Надя не робить нових публікацій, її завжди можна побачити ра сторінці її чоловіка, який не пропускає жодного приводу похизуватися дружиною-красунею.

Подружжя Наді Дорофеєвої та Володомира Дантеса

Цього разу артист поділився в своїх сторіз роликом, на якому з’явилася Надя. Зіркове подружжя вирішили повечеряти в ресторані. На відео Дантгорівся питанням, чим можна зайнятися парі, яка разом майже 10 років. І спитав корисчтувачів поради, але застеріг, щоб мови не йшло про нащадків.

“Знімаю сторіз з фільтром, який вже ніхто не пам’ятає, але це не має значення. Ми ось з Надею десять років разом практично. Підкажіть, будь ласка, що люди роблять разом, коли залишаються вдвох. Може ігри якісь …” – зазначив на відео Володимир.

Володимир Дантес постійно епатує публіку незвичними запитаннями.

Двійник Наді Дорофеєвої

Нагадуємо, що в соціальній мережі показали двійника 30-річної зірки. Про точну копію Дорофеєвої вперше стало відомо ще влітку минулого року, однак про неї заговорили знову.

Дівчина на ім’я Вікторія постійно повторює макіяж і образи співачки, тому схожість з неї максимальна. Користувачі постійно роблять колажі та порівнюють дівчат. А Вікторія все більше і більше стає популярною.
Хоча справжні фанати творчості Дорофеєвої одразу можуть відрізнити кумира від двійника, але жінки дійсно схожі між собою.

Схожі статті