Батько Дана Балана святкує день народження. Як чоловік виглядав у роки своєї молодості та чим живе зараз?

Людмила Балан надала шанувальникам її творчості та творчості Дана Балана дізнатися більше про їх родину.

Нещодавно батько відомого виконавця Дана Балана відсвяткував день народження. Людмила Балан, яку український глядач також досить добре знає, вирішила публічно привітати свого чоловіка, якого шанувальники співака ще не бачили.

Відео з привітаннями

На особистій сторінці в інстаграм жінка опублікувала ролик, в якому поєднала архівні та сучасні фотографії з улюбленим Міхаєм. На сімейних фотографіях видно, якими батьки народного улюбленця були кілька десятків років тому і якими є зараз. Також неозброєним оком видно, що Дан неймовірно схожий на свого тата.

Людмила не втратила своєї краси та харизми, яку Дан отримав у спадок.

Михай Балан

Михай Балан — дипломат Республіки Молдова, який в даний час обіймає посаду директора Служби інформації та безпеки Республіки Молдова. Раніше він був послом Республіки Молдова у Греції, Кіпрі та Ізраїлі (двічі), а потім радником президента з питань зовнішньої політики. Тож батько співака, хоч і . людина, але досить замкнута та ділова.

Нагадуємо, що Дан з’явився на світло в той час, коли його батьки активно будували кар’єру. Тому до трьох років він жив з бабусею в невеликому селі Требужени, одному з найкрасивіших природних куточків Молдови. Величні скелі, що оточують селище, річка, що біжить по дну каньйону, і старовинні монастирі, надійно заховані від сторонніх очей в глибоких кам’яних печерах, назавжди залишилися в пам’яті творчого вразливого хлопчика. З малих років він любив гуляти по лісі і в тиші насолоджуватися красою і величчю первозданної природи.

Схожі статті