Фізрук Потап, історик Катерина Осадча та інші українські зірки, яким так і не знадобився у житті диплом ВНЗ

Нам з дитинства кажуть, що треба гарно вчитися та обов'язково здобути диплом ВНЗ. Проте, наші знаменитості доводять, що головне у житті - талант

Пройшла хвиля реєстрації на ЗНО і скоро перед тисячами абітурієнтів знову постане питання: “Ким бути у житті”. Наші батьки вважають, що треба здобувати престижну професію, але головне отримати диплом про вищу освіту. І не абиякого там бакалавра…Краще магістра, а й той аспіранта.

Проте, сьогодні ми наведемо вам кілька прикладів, коли виявилося, що диплом може аніяк не допомогти у кар’єрі, коли душа прагне творчості.

Репер Потап

Чи знали ви раніше, що Олексій Потапенко міг бути простим шкільним фізруком? У молодості хлопець навіть викладав фізкультуру в тій школі де вчилася Санта Дімопулос.

Таким був Потап на самому початку кар’єри у 2000 році. Фото взято на просторах мережі.

Катерина Осадча

Уявіть Катю на хвилину не поруч зі знаменитостями у яскравому образі, а в окулярах у напівтемній археологічній лабораторії…Не можете? Ми так само! Хоча в Осадчої є диплом історичного факультету одного з найпрестижніших ВНЗ країни – Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов
Катерина Осадча і Юрій Горбунов. Фото взято на просторах мережі. 

Юлія Саніна та Володимир Остапчук

Ця тендітна дівчина із сильним голосом була б філологом, якби з дитинства не почала підкорювати сцену. До речі, Юлія брала у дитинстві участь у програмі “Крок до зірок”. Свій потенціал знавця мов вкладає у сенс своїх пісень.

Юлія Саніна
Юлія Саніна. Фото взято на просторах мережі.

До речі, Володимир Остапчук – теж за освітою філолог.

Телеведучий Володимир Остапчук потрапив у лікарню
Телеведучий Володимир Остапчук. Фото взято на просторах мережі.

Тарас Тополя

Ми б і не знали такого співака, якби Тарас надав перевагу знанням законодавства. Лідер гурту “Антитіла” у 2007 році отримав юридичну освіту.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті