Вагітна дружина Віктора Павліка оскандалилася в соцмережі: між Катериною і шанувальниками серйозний конфлікт

Катерина Павлік вирішила познайомити своїх шанувальників з дельфінами, але нарвалася на критику та хейт.

У межах невеличкого концертного туру Віктор Павлік та його дружина, яка виконує функцію його концертного директора, відправилися до Одеси. Для відпочинку та сну вони обрали один з найпопулярніших готелів біля моря — готель “Немо”, який по сумісництву є дельфінарієм.

Дельфінарій

Дівчина неодноразово рекламувала на своїй сторінці в Instagram вищевказаний заклад і здається терпіння її підписників вичерпалося і вони почали  критикувати місце, яке обрала Катя для реклами.

Справа в тому, що на даний момент захисники прав тварин та безліч звичайних людей борються за те, щоб діяльність дельфінаріїв заборонили в Україні. Адже дельфіни не проживають у неволі навіть половину свого життя і вилов, який відбувається для продажу цих тварин у розважальні заклади, вкрай жорстокий.

Коментарі

Про це дівчині писали у коментарях під опублікованим фото. Катерина, в свою чергу, намагалася пояснити користувачам свою точку зору, адже у дельфінарій “Немо”, за словами блогерки, знаходяться дельфіни, які були народжені у неволі.

Серед коментарів були набагато агресивніші та провокуючі, але після недовгих спроб Катерини відстояти свою точку зору, усі коментарі стали швидко видалятись.

В результаті, блогерка та її підписники так і не дійшли консенсусу. Дівчина просто видалила всі негативні коментарі і закрила доступ.

Зараз її остання публікація виглядає саме так. Instagram “блюритьть” пости, які можуть містити неприємні або неоднозначні матеріали.

Але здається, що знайшлися люди, які поскаржилася на публікації блогерки, і її останній пост став “заблюреним”.

Схожі статті