Колишня холостячка Ксенія Мішина та Ірина Федишин показали, як відпочивають разом: Еллерт також при справі

Дуже важко спіймати момент, коли у шоу-бізнесі зароджується нова зіркова дружба. Але один з них ми спіймали!

Після того, як Ксенія Мішина взяла участь в проекті “Холостячка”, до її особистості тепер прикуто ще більше уваги з боку журналістів та прихильників романтичного шоу. Нещодавно екс-холостячка разом зі своїм обранцем Олександром Еллерт вирушила на відпочинок в Домінікану. У цьому ж готелі на той момент відпочивала і відома львівська співачка з чоловіком і дітьми Ірина Федишин.

Зірковий відпочинок

Дівчата, як виявилося, відпочивали разом, але про це стало відомо тільки у момент, коли репортаж вийшов в ефір.

В результаті знаменитості відмінно разом провели час. Періодично вони влаштовували такий сумісний сімейний відпочинок і разом плескалися в океані, знімали кумедні відео та просто веселилися. Кадрами зі свого відпочинку вони ділилися в соціальній мережі.

Українські зірки вівсю намагаються підкорити підліткову платформу TikTok.

Ірина Федишин оприлюднила в мережі фото, де позує поруч з “холостячкою” в океані.

Ксенія постала перед камерою в чорно-білому строкатому купальнику. Довгі розкішні волосся вона зібрала в пучок зверху. Її пляжний look доповнювали сонцезахисні окуляри зі світлими лінзами, однак, здається, від спекотного сонця в Домінікані неможливо сховатися, адже Мішина все одно мружиться.

А ось Ірина вибрала зовсім інший образ. Вона одягла чорний бюстгальтер, поверх якого красувався топ з сітки з чорними кольорами. Свій образ вона доповнила сонцезахисними окулярами в рожевих відтінках. А ось її волосся було зібране в недбалу зачіску.

“З компанією завжди відпочивати веселіше. Чарівна Ксенія Мішина. А який відпочинок вам більше подобається: з компанією або без?”, – дописала публікацію співачка.

Схожі статті