Найбажаніша жінка країни Дар’я Астаф’єва та Мішель Андраде показали відео з перчинкою: байдужих не лишилося

Дар'я Астаф'єва та Мішель Андраде загралися та показали шанувальникам свої веселощі.

Українська співачка, модель та найбажаніша жінка у шоу-бізнесі Даша Астаф’єва подражнила публіку пікантними кадрами разом з підопічною продюсера Потапа Мішель Андраде. Остання, явно навчилася вдалим прийомам легко загравати та фліртувати з публікою у моделі. Таким чином, зіркам вдалося привернути увагу користувачів.

Ігри в роздягальні

Даша Астаф’єва показала відео з українсько-болівійською зіркою в  своїх Інстаграм сторіз. А Мішель Андраде перенесла його і на свою сторінку. Адже матеріал пікантний і звертає на себе увагу.

“Заходжу я, значить, в роздягальню, а тут …», – почала Астаф’єва млосним голосом, і показала свою подругу Мішель Андраде.

“Всім привіт”, – продовжила відома підопічна Потапа.

“… є за що потриматися. Мммм, дівчинка” , – продовжила свою репліку Астаф’єва. При цьому вона обняла Андраде і ніжно поцілувала в вухо.

Дівчата вміють дражнити увагу підписників лише одним словом.

Дві привабливі співачки подражнили шанувальників своїми обіймами. Сяючі красуні-брюнетки та їх посмішки свідчать про те, що вони цілком задоволені своєю витівкою.

Фотосесія Даші Астафєвої

Нагадуємо, нещодавно Даша Астаф’єва показала кадри фотосесії, де позує, притулившись до дзеркала з різьбленою золотою рамою.

Коли Дар’я Астаф’єва починає фотографуватися, вона стає ніби іншою людиною. Професіонал свого діла.

Співачка була одягнена в повітряну блузку з найтоншої напівпрозорої тканини, поверх якої був вдягнений тугий чорний корсет. Доповнили образ довгі рукавички золотого кольору, які доходили до ліктя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.