Олег Винник та злидні: виконавець розповів, як збирав гроші на банан та поділився ставленням до розкоші

Шлях Олега Винника до популярності був важким та тернистим. Співак розповів про пережиті злидні у інтерв'ю.

Відомий, талановитий та успішний співак Олег Винник поділився історією з епохи 90-х років. Тоді абсолютно всім жилося не легко, і не тільки артистам і представникам шоу-бізнесу. Прості люди шукали більш оплачуваної роботи. А найбільшою мрією було, щоб вона була постійна.

Банан, як втілення найбільшого задоволення

Олег Винник, який є сьогодні високооплачуваним артистом, а зараз являється детективом шоу “Маска” згадав, як він жив, працював і вчився в 90-х роках.

Дмитро Гордон, як завжди блискуче провів інтерв’ю.

Коли Олег Винник давав інтерв’ю Дмитру Гордону, то згадав, що в той нелегкий для нього час, банан перед заробітною платою був фантастичною розкішшю. Як згадав артист, тоді він працював в черкаському хорі в 1993 році.

Олег завжди залишав собі невелику кількість грошей, щоб за день до заробітної плати купити собі банан. Він згадав, який у нього в ті дні був відмінний настрій і яка ідилія була, коли Олег сидів в парку.

Багатій у злиднях

А ще коли знаєш, що завтра буде заробітна плата, то настрій ще більше піднімався. І найцікавіше, його тоді вважали багатою людиною. При цих словах Олег посміхнувся. Олег Винник зізнався, що не думає, про величезні прибутки. Він не може зрозуміти, для чого? Людям завжди не вистачає грошей. А скільки їх потрібно для щасливого життя? Мільйонів буде досить?

Винник поділився спогадами зі свого дитинства та юності. А також про період будування своєї кар’єри.

Якщо припустити, уявити, що людина отримала в руки мільйон. Олег вважає, що мільйон і не потрібен, найголовніше, щоб було у людини правильне виховання і здоров’я.

Інше все додасться, якщо наполегливо йти до своєї наміченої мети. Потрібно поставити собі мету і домагатися її.

Схожі статті