Зірки, які роками страждали від надмірної ваги, але схудли та вразили перевтіленням: Сивохо, Писанка та інші

Іноді надмірна вага псує здоров'я настільки, що не залишається нічого, крім як взяти себе у руки та почати займатися собою.

Зайва вага, так чи інакше, псує життя людини. Особливо, якщо вона – медійна персона. Тож не дивно, що знаменитості продовжують челендж під наз-вою “схуднути до невпізнаваності”.

Сивохо

На жаль, 51-річна знаменитість скинула 50 кілограмів через хворобу. Як розповів артист в програмі “Зірковий шлях”, проблеми із зайвою вагою у нього почалися з дитинства. Коли майбутньому шоумену було шість років, лікарі діагностували бронхіт з астматичним компонентом. Через тодішнього гормонального лікування Сивохо почав набирати зайві кіло.

Втім, в 2017-м Сергію, який важив 195 кілограмів, діагностували виразку шлунка. Шоумен відчував себе дуже слабким і не розумів, що відбувається. Як виявилося, Сивохо втрачав кров.

Руслана Писанка

Руслану полюбили пишнотілою і ніхто ніколи не сумнівався у її привабливості. Однак стрункість їй також личить.

Українська актриса Руслана Писанка завжди славилася своїми пишними формами, проте в певний момент артистка вирішила схуднути.

Як відомо, кілька років тому зірка брала участь в одному з українських телепроектів і саме там, зізналася Писанка, їй вдалося позбутися від 42 зайвих кілограмів.

На схуднення у артистки пішло вісім місяців, пише “Зі смаком”. В першу чергу Писанка радить знайти “друзів по нещастю”.

Епатажний та пишнотілий Шура

Шура жив у своє задоволення, але часто, за такий спосіб життя приходиться платити.

Артистові вдалося позбавитися 35-ти зайвих кілограмів, про що він і повідомив в своєму Instagram-акаунті. При цьому Шура зазначив, що з подивом дивиться на свої колишні фото. Позбутися зайвої ваги його змусила грижа шлунку, яка замотивувала артиста схуднути в найкоротший час.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.