(Фото) Ольга Сумська поділилася архівними дитячими світлинами: “ретро” у маминих перуці та капелюсі

Ольга Сумська має безліч архівних світлин, і з радістю ділиться ними з підписниками.

Ольга Сумська обожнює ділитися архівними світлинами на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Це можна назвати її хобі.

Ретро у стилі Ольги Сумської

Нещодавно зірка українського кінематографу та театру опублікувала серію зворушливих чорно-білих фото, показавши, як виглядала в дитинстві. Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, позуючи на архівних знімках в досить незвичному для 12-річної дівчинки вбранні: крихітна та тендітна Оля приміряла мамині перуку і капелюх.

Старі фотографії

Маленька красуня таємничо відвела погляд та уявляла себе героїнею історичного фільму, пора батьки були на сцені. Варто відзначити, що мама Сумської, Анна Іванівна – заслужена артистка УРСР, а батько, покійний В’ячеслав Гнатович – народний артист України. Тому зображений реквізит – не рідкість для родини Сумської.

Зірка також зізналася, що віддає перевагу саме кадрам на плівці, адже цифрових занадто багато і вони завжди губляться десь на комп’ютерах і носіях та втрачаючи свою цінність.

“Трохи ретро. Мені десь років 12. Перука і капелюх -мамин. Поки батьки на сцені,я уявляла себе героїнею історичного фільму. Сьогодні гортаю ці фото з сімейного архіву і насолоджуюсь тим,що вони є! А всі ті цифрові технології-то не те. Мільйон фото десь в компі,які важко знайти. А тут атмосфера”, – написала Ольга Сумська на своїй сторінці.

Нагадуємо, що чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк нещодавно виступив на сцені музичного шоу “Голос країни” та поповнив команду зіркового тренера Олега Винника.

Схожі статті