(Фото) З’ясувалося на кого схожа донька Ані Лорак та Мурата: архівне фото, яке розставило усе на свої місця

У турецької красуні приваблива зовнішність, але, ні на батька, ні на мати вона не схожа.

Кохання між Муратом Налчаджиоглу та Кароліною Куєк здавалося казкою та посідало перше рядки таблоїдів. Фанати співачки не могли насолодитися солодкою парою та постійно цікавилися деталями їх особистого життя.

Скандал

У серпні 2018-го в мережу потрапило скандальне відео, на якому була записана зрада Мурата. Поки Ані Лорак виступала на концертах і подорожувала з гастролями, її чоловік запалював в одному з київських караоке-барів. Мурат обіймав дівчину і шепотів щось на вухо. Через деякий час пара разом поїхала з клубу.

Розлучення Мурата Налчаджиоглу та Ані Лорак

Коханкою чоловіка виявилася київська дівчина Яна Бєляєва. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина займається продажем одягу та взуття з Китаю. Яна була частою гостею нічного клубу Мурата “Dali Park”.

Їх історвя кохання здавалася східною казкою. Але правда значно жостокіша.

Пізніше в мережі стали з’являтися скандальні подробиці відносин подружжя. Так, одна з приятельок співачки розповіла, що Мурат почав зраджувати практично відразу після весілля і робив це, навіть коли Кароліна була вагітна. Натомість подружжя зізналося, що не жило разом вже декілька років.

Спільна донька Софійка

Якось Мурат вирішив опублікувати дитячу світлину своєї коханої матері, і все стало на свої місця.

Виявилося, що свої густі брови, очі та овал обличчя дівчинка отримала у спадок від турецької бабусі.

Це помітили, як українські підписники, так і турецьки. Більшість коментарів абсолютно однакові, хоча написані двома не спорідненими мовами.

Схожість між родичками просто феноменальна!

Схожі статті