|
18.02.2021 12:40

Містичні сили попередили Олега Винника про нещасну долю батька на концерті: “Була ікона та запах ладану”

Життя Олега Винника оповите таємницями. Проте, така аура містичності створена не просто для прихильників. На долю співака випадали секретні знаки.

Олег Винник феноменальний артист. Він своєю працею та наполегливістю зміг досягти народного визнання. Зараз співак – улюбленець мільйонів, а його треки – одні з найбільш популярних у країні.

Історія розвитку кар’єри популярного виконавця Олега Винника. Фото взято на просторах мережі. 

Сам же співак на свою долю не скаржиться. Йому довелося поїхати свого часу на заробітки, аби допомогти матері зробити операцію. Про це артист розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Дійсно Олег проявив себе, як гарний син, адже він погодився на чорнову роботу: був гувернером у двох дітей та підпрацьовував у хорі, аби заробити копійчину.

Рідкісне фото: Олег разом зі своєю мамою. Фото взято на просторах мережі.

Попри те, що Винник робив все для своєї родини, проститися з матір’ю та батьком йому так і не вдалося.

За словами артиста, у нього були виступи, коли повідомили сумні новини. Та смерть батька він відчув ще до того, як йому повідомили сумну новину родичі. Чоловік мав завітати на виступ сина на концерті у Білій Церкві.

“Була якась аура…Затягнули концерт на півтори години. Це був творчий вечір. Була купа квітів, її неможливо було обійти. Були ікони з Афону там…Такі речі коїлися, було враження, що ладаном пахло”, – розповів Дмитру Гордону артист свої враження від того дня.

Вже повертаючись з виступу, Олегу повідомили, що батьку не просто стало погано та його забрали до лікарні. Його серце перестало битися.

Олег Винник. Фото взято на просторах мережі. 

Гірку звістку про матір Олег вже дізнався від свого продюсера. Артист їхав на концерт до Тернополя. Він спав, коли все відбулося. Вже на зупинці на заправці чоловіку все розповіли та він взяв рішення їхати виступати.

Дізнайтеся більше про життя артиста у відео: