Суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма загубив сина у Флориді та змушений просити помочі в звичайних людей

Влад Яма попросив у підписників знайти його сина.

Суддя українського танцювального шоу “Танці з зірками” та відомий хореограф Влад Яма більше місяця тому рушив з родиною за океан. Влад, Лілія та їх спільний син обрали для відпочинку та роботи місто Маямі, що знаходиться у штаті Флорида, США.

Улюблене місто зірки

Як відомо, це найулюбленіше місто зірки. Родина орендувала машину та вирушила у подорож по Об’єднаним Штатам Америки. Скільки вони планують там пробути, зіркова пара не повідомляє, але з величезних планів озвучених самим Ямою зрозуміло, що повертатися вони  не планують на даний момент.

Вільний час

Хореограф відвідує різноманітні танцювальні змагання та турніри. А також кожен день займається у тренажерному залі разом з фітнес-тренерами та бодібілдерами.
До речі, дружина хореографа Лілія відсвяткує свій день народження також саме у Маямі.

Здається, що танцюрист вирішив підкачати м’язи. Про сина подружжя також не забуває. Хлопчик постійно навідується до різноманітних музеїв, парків розваг, пляжів, розважальних центрів, ігрових майданчиків, тощо. Також сімейство досить часто ходить на шопінг, від чого хлопчик не у захваті.

Знайдіть хлопчика

Нещодавно Влад збентежив своїх підписників дивним сторіз. Він попросив знайти дитину.

А ви змогли знайти сина Влада Ями?

Якщо добре придивитися, то на фотографії з американським пейзажем, можна знайти сина Влада Ями, який стоїть досить далеко від фотографа. Та звісно, щоб знайти хлопчика треба добре напружити очі. Для тих, хто не знайшов – помаренчева крапка вдалині. А ви змогли знайти дитину?

Схожі статті