Спекотне відео Наді Дорофеєвої сколихнуло мережу

Надя Дорофеєва, ексучасниця гурту «Время и Стекло» і дружина екс-учасника гурту «ДіО.фільми» Володимира Дантеса, часто радує фанатів пікантними знімками.

Цього разу на своїй сторінці в Інстаграм співачка виклала доволі провокативне відео і залишила підпис «Ідеальний день».

Підписники відразу кинулися коментувати відео улюбленої співачки: «Нереалка», «Кайфонула від краси Дорофеєвої», «Ви мені говорите що ідеальних людей немає? Тоді це хто?», «Як же від тебе віє щастям, це просто нереально», «Ідеальний наряд».

На відео Надя дорофеєва одягнена у чорну сріблясту сукню.

 

 

Зауважимо, що це не єдиний провокативний допис української співачки. На початку вересня Надя Дорофеєва опублікувала відео, на якому дівчина прикрита лише коротенькими шортиками лежить на газоні заміського будинку. Кадр співачка підписала просто: «Це я так сильно люблю літо».

 

 

Коментарі підписників не забарилися. «Шорти на попі були зайві, тим паче при такому ракурсі», «Міледі», «Дуже еротично і до речі дуже добре заряджає земля і літня зелена травичка», «Найкрасивіша на землі», – написали підписники. Проте не обійшлося і без хейтерів, які негативно висловилися про знімок, написавши «Фу гидота страшна як і твоя музика», «Шкури не змінюються» і так далі.

Колеги ж по цеху співачки підійшли до коментування з гумором, як і належить творчим людям. Потап, продюсер гурту «Время и Стекло», натякаючи на басейн написав: «Не доповзла». А ведучий «Сніданку з 1+1»  анатолій Анатоліч поцікавився: «Ремонтуєш полив?».

 

Під схожим фото прихильники цікавляться: «Навіщо такі фото виставляти на загальний огляд?».

Слід зазначити, що такі фото і відео Надя Дорофеєва викладає вкрай рідко. Найчастіше у публікаціях співачка показує кадри з роботи, відпочинку і ділиться моментами з сімейного життя з Володимиром Дантесом.

Нагадаємо, що окрім співочої кар’єри дівчина бере активну участь у проекті Дмитра Комарова «Чашка кофе».

Схожі статті