|
18.02.2021 19:53

Молдавський мачо Балан лусне від гніву. Виявляється, Тіну Кароль вже є кому ревнувати, і це не Дан

Тіна Кароль показала підписникам досить неоднозначну та особисту розмову з режисером свого нового кліпу на пісню "Скандал".

Нещодавно Тіна Кароль випустила чарівний кліп на свою нову композицію під назвою “Скандал”. Він особливий тим, що співачка провела повний ребрендинг свого репертуару і дана відео композиція стала найпершою частиною нового творчого шляху артистки.

Гучна відеоробота

Режисером кліпу виступив Indy Hait. Хлопець не дуже відомий, але його талановиті роботи швидко зроблять з нього зірку на одному рівні з Аланом Бадоєвим. Адже його підхід неординарний, оригінальний та відрізняється тонким смаком.

“Я зняв кліп-перфоманс, де панує не сюжет, а особистість співачки і її дар розповіді великої історії в одній пісні. Спектор емоцій і почуттів відрізняє цю роботу від традиційного уявлення про кліп. Пісні Тіни настільки сильно змінюють життя людей, надихають і творять, настільки ж чесною вона є зі своїм глядачем. Ми знімали кліп на плівку, щоб зберегти достовірність атмосфери і максимальну чесність кадру. “Скандал” – це історія з відкритому фіналом, кінцівку якого вибирає сам глядач”, – зазначив чоловік.

Розмова з режисером

Бешкетниця Тіна так і не відповіла на питання чоловіка.

Судячи з stories на особистій сторінці Тіни в соціальній мережі, вона тісно спілкується з режисером своєї відеороботи. Так, нещодавно співачка опублікувала stories, у якому Інді декілька раз питає в артистки, у кого ж вона сидить на плечах. Мова йшла про інтерв’ю з відомим тіктокером. Кароль же тільки сміялася у відповідь, ніби фліртуючи. А хлопець здається навіть зніяковів та засоромився.

У Дана Балана з’явилася серйозна конкуренція і Кароль, судячи з відео, не проти.