Катерина Осадча та Юрій Горбунов привітали сина з днем народження: Гаррі та Ліза Галкіни можуть позаздрити

Телеведуча Катерина Осадча привітала синочка Івана.

Популярні ведучі, зірки танцювального шоу “Танці з зірками” охоче демонструють свої  почуття на публіці. Єдиний, кого тривалий час приховували від зайвих очей – спільного сина Івана.

Іван Горбунов

Однак чим старшим ставав хлопчик, тим частіше він з’являвся в соціальних мережах Каті Осадчої та Юрія Горбунова. Обличчя малюка пара показала лише один раз, на Різдво. Коли хлопчик ніжно сидів у метері на руках. Зараз же, зіркова пара оприлюднила, як святкує його чотириріччя.

Катя Осадча і Юрій Горбунов привітали сина з днем народження

З самого ранку Катя Осадча і Юрій Горбунов привітали Івана з днем народження. У просторій вітальні з панорамними вікнами вони влаштували розпаковку подарунків. Так, від зіркових батьків хлопчик іграшковий кран, отримав настільний футбол, безліч інших іграшок та повітряні кульки.

Івасик – первісток Юрія Горбунова та друга дитина Катерини Осадчої.

Ведуча сфотографувала чоловіка і сина зі спини, які зосереджено розглядали нові дрібнички. На світлині Юрій Горбунов зображений у домашньому халаті, а іменинник – у блакитній футболці. У наступній інстаграм-сторіс зірка показала засніжене подвір’я заміського маєтку та зізналась, що в день, коли Іван з’явився на світ, теж було сніжно і сонячно.

День народження дитини – особливий день для кожної матері.

“Ранок дня народження. Щасливі батьки і щасливий Іван”, – прокоментувала Катя Осадча.

Чи буде вечірка з нагоди дня народження зіркового хлопчика, поки що невідомо. А якщо буде – ми точно знаємо, хто буде головним гостем! Це хрещений батько Івасика – Потап та його дружина Настя Каменських.

Схожі статті