Лоліта Мілявська, Евеліна Бльоданс та інші зірки, які змогли покохати своїх дітей з особливими потребами

Цю тему майже не піднімають у медіа, адже суспільство дуже ще вразливе для розкриття подібних фактів з життя знаменитостей.

У світі є стереотип, що селебритіз мусять мати ідеальне життя: красиві чоловіки, розкішні будинки, квіти, подарунки та розумники-діти. Проте, реалії далекі від ідеальної майже казкової картинки. У цьому матеріалі ми розкажемо, кому зі знаменитостей довелося змиритися з долею та покласти своє життя на виховання та адаптацію дітей з синдромом Дауна.

В Україні щороку народжується понад 400 дітлахів з даним відхиленням.

Евеліна Бльоданс

На телеекрані вона з’являлася в образах розкішних спокусниць та рокових красунь. Проте, у реальному житті Евеліна виявилася дуже відважною жінкою, готовою відстоювати істину. Коли у неї народився хлопчик Семен, вона відкрито почала говорити, що він має синдром Дауна. Пізніше акторка стане на захист всіх, хто стикався з даною проблемою.

Евеліна дуже ніжно кохає свого сина. Фото взято на просторах мережі.

Ірина Хакамада

Вона успішний політик та бізнес-тренер. Проте, удар прийшовся на її долю, адже донька народилася з синдромом Дауна. Ірина не опустила рук та взялася за лікування та адаптацію дитини.

Ірина Хакамада. Фото взято на просторах мережі.

Федір Бондарчук

Митарства режисера почалися трохи більше 20 років тому, коли його дочці Варварі поставили страшний діагноз.  Вона довгий час проходила лікування в Лондоні. Проте, це не відміняє того, що батьки її дуже сильно люблять та цінують.

Федір Бондарчук з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Лоліта Мілявська

Цій співачці довелося пережити дуже багато: її донька Єва народилася зовсім крихітною, адже була недоношена та хвороблива. Проте, Лоліті довелося спростувати чутки про те, що дитина має синдром Дауна, які довго ходили навколо родини. Незвична зовнішність дівчини пояснюється складними пологами.

Лоліта Мілявська з донькою. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті