Ґринджоли, Alyosha, Гайтана: як виглядають і чим живуть артисти, що так і не здобули перемогу на Євробаченні

Вони віддавали ледь не останні гроші на підготовку до конкурсу...На жаль, їх зірка не засяяла яскравіше після пісенного конкурсу.

Стати зіркою Євробачення, особливо в Україні – означає отримати все: рекламні контракти, пошану від слухача та участь у чисельних телевізійних проектах. Після свого тріумфу Руслана стала легендою української естради, а її “Дикі танці” згадують і до тепер. Після перемоги на Євробаченні, Джамала повернулася національною геройкою, яка буквально з-під носа увела перемогу у Сергія Лазарєва. Її обличчя сяяло на кожному борді.

Проте, як і всюди, цей пісенний конкурс має дві сторони медалі. У цьому матеріалі ми розповімо вам про тих зірок, які так і не змогли добитися успіху на даному змаганні.

Alyosha

Співачка Alyosha. Фото взято на просторах мережі.

Україну дівчина представляла у 2010 році. Незадовго до її виступу, попередньо погоджену пісню забракували, довелося створити ному композицію. У фіналі зайняла 10 сходинку. Зараз жінка замужем за музикантом Тарасом Тополею. Займається родиною, але й приділяє час творчості.

Гайтана

Гайтана. Фото взято на просторах мережі.

Темношкіра українська співачка – ще та екзотика. Артистка спочатку підкорила нашу країну своїм голосом та харизмою, а потім відправилася вражати Європу. Тим не менш, європейська сцена бачила різне і наша артистка змогла добитися лише 15-ї сходинки у рейтингу конкурсантів Євробачення. У співачки була довготривала творча відпустка, але вже у 2016 вона знайшла в собі сили презентувати новий трек.

Ґринджоли

Гурт Ґринджоли. Фото взято на просторах мережі.

Завзяті хлопці взялися вийти на сцену Євробачення у 2005 році. Після тріумфу Руслани у 2004, цей гурт зміг посісти у конкурсі лише 19 позицію. Виконували пісню “Разом нас багато”, яка була фактично гімном Помаранчевої революції. Після провалу соліст гурту намагався балотуватися у депутати та здійснював кілька спроб повернутися на сцену, проте, широкої впізнаванності так і не отримав.

Схожі статті