Катя Осадча та Юрій Горбунов гучно відсвяткували день народження сина: Івасик дасть фору двійнятам Галкіним

Про Івасика знає уся країна, але не зможе впізнати його в обличчя завдяки батькам. Як балують маленького принца подружжя Горбунових?

Відома пара українських ведучих, зірок телеканалу “1 + 1” та танцювального шоу “Танці з зірками”  – Юрій Горбунов та Катерина Осадча – поділилися зворушливим сімейними фото та відео з нагоди дня народження сина.

Свято для Івасика

Новий знімок опублікував в своєму акаунті в соціальній мережі Інстаграм – шоумен Юрій Горбунов.

Так, щасливий батько вирішив похвалитися тим, що їх з Осадчою син відзначає день народження. Маленькому Івану 18 лютого виповнилося чотири роки.

“Так ніби тільки вчора ти народився! А сьогодні тобі вже 4 рочки! Будь здоровим і щасливим, синку! Ми тебе дуже любимо!”, – написав Горбунов.

На фото вони всією сім’єю позують в строгих брючних костюмах. Пара та їх спільний син одягнені в білі сорочки, чорні штани і жилети. У таких поєднаних нарядах сімейство виглядає дуже стильно. Катерина Осадча поділилася таким самим фото і на своїй сторінці.

Вечірка

Трохи пізніше подружжя влаштовувало для синочка дитяче свято.

Батьки, як завжди, приховали емлціі дитини від люду, і показали тільки виступи для іменинника.

Стиль вечірки можна назвати хелоуінським. Адже він був виконаний у помаранчевих та чорних тонах, а на святі виступали фокусники та інтертейнери у маскарадних костюмах.

Судячи з відсутності шуму, людей на святі було небагато, але це й недивно. Адже хлопчик ще маленький і певно не знайшов великої кількості друзів. Усе ще попереду.

Таким чином, маленький Івасик зустрів свій четвертий день народження у колі родини та артистів, які виступали на його особистому святі.

Схожі статті