Тіна Кароль підігріла чутки про роман з Баланом: підозри шанувальників повністю збіглися з мріями поп-діви

Тіна Кароль не перестає підіймати температуру навколо своєї особистості та таємничого коханого.

Не дивлячись на те, що абсолютно усе вказує на фальшивість екранного роману та використання його, у якості піару, ні шанувальники, ні преса не бажають вірити у такий стан справ.

Поп-діва Тіна Кароль та молдавський красень Дан Балан зуміли розбурхати усю Україну своїм безкінечним фліртом, заграваннями та стрільбою очима. Глядачам шоу “Голос країни” просто не хотілося вірити, що можна зіграти подібні емоції. Навіть Потап не забував підлити олії до вогню, натякаючи на роман між зірками.

І в цьому, дійсно, є доля правди. Адже Тіна та Дан, все ж таки, не актори, а музиканти.

Фан-відео

Фанатів стосунків Тіни та Дана по праву можна назвати “найскаженішими”. Ні, не через їх поведінку. А через кількість контенту, який вони створюють кожного дня.

Фанфіки та шедеври фотошопу

Усі соціальні мережі всипані історіями про закоханих та обробленими фото, де замість голів справжніх людей – голови Дана та Тіни. То вони цілуються, то обіймаються, то взагалі одружуються! Чого тільки не вигадали прихильники!

Тіна Кароль підспівує композиції музичного гурту O-Zone, учасником якої був Дан Балан.

Цей раз не став вийнятком. Співачка не змогла втриматися та поділилася черговим творінням шанувальників.

Дан Балан, у свою чергу, насолоджується новим синглом співачки.

Очевидно, що усе це обман та творчість фанатів виконавців. Але той факт, що Тіна опублікувала ці шедеври на своїй сторінці у соціальній мережі додає ще одну крихту надії, що між зірками дійсно щось відбувається. І це щось – кохання!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.