Маша Полякова показала свого хлопця та прикрила живіт об’ємною кофтиною: Олі Поляковій не пасує імідж бабусі

Час іде та зіркові покоління змінюються. Вже засяяла зірка старшої доньки Олі Полякової Маші. Життя дівчини стає дедалі цікавішим.

Маша Поляков могла би бути звичайним підлітком, проте з такою мамою-екстравертом, як Оля Полякова – це в принципі неможливо. Співачка змалечку ділиться всіма подробицями життя своїх дітей, а з настанням популярності Інстаграму, взагалі демонструє майже кожен їх крок.

Оля Полякова з донькою
Оля Полякова зі старшою донькою. Фото взято на просторах мережі.

Втім і сама Маша не проти здобути популярності у соціальних мережах. Дівчина самостійно веде свій блог, де любить ділитися з підписниками історіями з життя, показувати походи до торговельних центрів та кінотеатрів. Маша причаровує своєю щирістю та безпосередністю.

Стосунки Марії Полякової

Зараз дівчині вже 15 років і вона веде насичене підліткове життя: вечірки з друзями, навчання та навіть заняття музикою. Маша грає у музичній групі. Є також у юної красуні вже й обранець. Хлопця звати Андрій. Він на два місця молодший за доньку Полякової. Про нього вже вона розповідала тележурналістам.

Маша Полякова та її хлопець. Вони – однолітки. 

Мама Оля виявилася суворою жінкою: після знайомства з коханим своєї доньки одразу заявила, щоб молоді пара не дозволяла собі нічого зайвого. Співачка зазначила, що всі знаки уваги та прояви кохання мають закінчуватися обіймами та поцілунками.

В тім, після такого зізнання, цікавить у публіки до особистого життя Марії виріс. Зараз на сторінку доньки Полякової підписано 171 тисяча користувачів Інстаграму.

Нещодавно сама юна красуня вирішила заінтригувати своїх підписників та без зайвих слів та підписів опублікувала фотографію, де позує у дуже об’ємній кофтинці.

Маша Полякова позує у сірому спортивному костюмі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки дівчини.

Дізнайтеся про життя Маші Полякової та всі її таланти у відео:

Схожі статті