(Фото) Як виглядає і чим займається єдиний онук Софії Ротару? Справжній принц виріс: дівчата, стережіться!

Не дарма кажуть, що людина славиться дітьми та онуками. Софії Ротару дуже пощастило мати чудових нащадків.

Софія Ротару має унікальні зовнішні дані. Здається, ця співачка просто законсервувалася у певному віці та десь посадила собі у дворі деревце з молодильними яблучками. Унікальна генетика передалася і наступним поколінням творчої родини Ротару-Євдокименко.

 Єдиний син Софії Ротару показав рідкісну архівну світлину з білявою дружиною
Єдиний син Софії Ротару. Фото взято на просторах мережі. 

Всі знають, яка чудова красуня-онучка є у співачки, проте, про ще одну дитину з цієї славетної родини, чомусь постійно забувають.

Софія Ротару разом з онукою
Софія Ротару разом з онукою. Фото взято на просторах мережі.

Сьогодні ми розповімо вам про єдиного онука Софії Михайлівни, брата Соні Євдокименко. До речі, радимо також подивитися відео про скандал Примадонни з нашою народною співачкою.

Що відомо про нащадка Софії Ротару?

Хлопцю минулого року виповнилося 26 років. Бабуся публічно вітала свого улюбленця зі святом. Якщо онучку назвали на честь співачки, то онук скоріше за все отримав своє ім’я від не менш зіркового діда – Анатолія Євдокименка. Ось це фото викликало бурхливу реакцію від прихильників Софії Михайлівни:

У коментарях написали:

  • “Гарний хлопець! Успіхів йому”
  • “Нехай Бог благословить тебе”
  • “Як сильно схожий на діда…”
  • “Ох який гарний, стильний, породистий про таких кажуть”

Дійсно, хлопець виглядає чудово!

Освіту юнак отримав закордоном. Окрім своєї основної спеціалізації (навчався юнак на факультеті дизайну), Анатолій захоплюється музикою і вже виступає у клубах у якості діджея. Має навіть свій творчий псевдонім: SHMN.

З його винятковою зовнішністю, хлопцю пророкували кар’єру фотомоделі, проте, юнак вирішив піти стежкою своєї зіркової бабусі та почав розвивати себе у якості музиканта.

На фото щаслива Софія Ротару з обома своїми онуками. Щастя цій родині.

Схожі статті