Екс-віагрянка Надія Мейхер-Грановська зізналася, для чого їй участь у музичному шоу “Голос країни”

Надія Мейхер повідомила о причинах своєї раптової появи на сцені музичного телевізійного шоу.

Українська співачка й актриса Надія Мейхер-Грановська зізналася, чому пішла на вокальне телешоу “Голос країни-11”, яке транслюється на телевізійному каналі “1 + 1”.

Причина участі у музичному проєкті

Колишня учасниця популярного дівочого гурту “ВІА ГРА” просто вирішила поділитися з глядачем своєю творчістю та задовольнити професійні потреби. Так, як зазначила  знаменитость, вона не планувала ставати учасницею проєкту, однак після довгих умовлянь тренерів, все ж вирішила спробувати свої сили.Саме такими подробицями Мейхер поділилася в інтерв’ю виданню “КП в Україні”.

“Мені хотілося порадувати свого глядача, поділитися своєю творчістю, а також задовольнити професійні потреби. Композиція “Mon mec a moi” включена в мій концерт “Feelings”, з яким я гастролюю Україною. Тому я із задоволенням прийняла запрошення виступити на сцені “Голосу країни”. Я не збиралася залишатися, але мене вмовили тренери, і в першу чергу – Тіна Кароль. Я не змогла встояти”, – заявила Надія Мейхер.

Творчий шлях

Нагадуємо, що Грановська повторно покидала колектив музичного гурту декілька разів. Вона працювала на каналі “СТБ”, в якості телеведучої щотижневої програми “Неймовірні історії кохання”. У тому ж році співачка взяла участь у шоу “Танці з зірками”, яке також презентує канал “1 + 1”.

У 2009 році артистка зробила третю спробу співпраці з колективом “ВІА Гра”. Контракт тривав 2 роки, аж до другої вагітності виконавиці. Всього за час роботи в гурті Надія взяла участь в створенні чотирьох студійних альбомів.

Схожі статті