Зірки шалених дев’яностих: що в результаті з ними стало та хто з них опинився на самому “дні” шоу-бізнесу

Що стало з колись популярними зірками 90-х?

Вони були кумирами мільйонів і в один прекрасний момент втратили усе. Про них рідко згадають, але з теплом у сердці. Що з ними стало зараз?

Влад Сташевський

Розрив з Юрієм Айзеншпісом став фатальним для кар’єри співака. Без підтримки досвідченого продюсера Сташевський не зміг зацікавити публіку, його самостійний альбом «Лабіринти» провалився.

Щоб не загубитися в Москві допоміг родич, який взяв його в бізнес з утилізації хімічних відходів. Якось співак зізнався, що там він заробив набагато більше, ніж на естраді.

Зараз бізнес закритий, і чим він заробляє невідомо. На цю тему Влад не поширюється, зате вже в цьому році похвалився, що отримав синій пояс по карате. Втім, концерти з ним періодично проходять, благо зовні Сташевський змінився несильно, хіба що трохи схуд.

Сергій Лемох

Співакові забули повідомити, що дев’яності закінчилися, він все ще виступає з групою “Кар-Мен” і навіть не думає зупинятися. Стадіони вже не збирає, обмежуючись нічними клубами. Особливо люблять його запрошувати на дні міста та фестивалі в провінції. У перервах Сергій знімається в рекламі.

Андрій Губін

Улюблений “хлопчик-бродяга” жінок дев’яностих з поп-музикою порвав різко і раптово. В середині нульових він просто перестав з’являтися на сцені і записувати нові композиції, хоча до цього був досить плідним автором. Довгий час фанати дивувалися і придумували найфантастичніші припущення. Правда відкрилася лише в 2013 році: з’ясувалося, що Губин страждає від лівосторонньої прозопалгії і виступати не може фізично.

Схожі статті