Руслана, Пономарьов, Власова та інші: як зараз виглядають забуті легенди, слава яких лишилася в минулому

Слава та визнання...Це дві дуже швидкоплинні речі. У цьому матеріалі ми розкажемо вам, куди поділити перші легенди української музики 2000-х.

Вони були майже на всіх телеканалах та всіх концертах. Таким зіркам, як Руслані, Олександру Пономарьову довелося творити у дуже цікавий, але в той же час нелегкий період.

Кінець 1990-початок 2000-х: епоха коли вся країна ще жила пам’яттю про монументальні занудні радянські концерти, але слухач вже хотів свіжих мотивів. Це час, коли українська музика починає набирати обертів. Та зараз легендарні артисти вже не так часто радують нас своєю появою. Про декого згадують лише найвідданіші прихильники.

Руслана

Ця співачка стала справжньою геройкою української сцени: у 2004 вона поїхала на Євробачення та здобула перше місце. Поговорювали, що артистка, разом зі своїм колективом, під час репетиції звалилася під сцену. Та зараз Руслана веде більш спокійне життя подалі від світла софітів. Вона вийшла заміж та займається родиною.

Руслана Лижичко у теперішні дні. Фото взято на просторах мережі.

Євгенія Власова

На долю цієї співачки випало справжнє випробування: онкологія, а потім ускладнення від хіміотерапії. Жінка все мужньо витримала та рішучо повернулася на сцену у 2019 році.

Такою була свого часу Євгенія Власова. Фото взято на просторах мережі.

Олександр Пономарьов

Цей співак представляв Україну на Євробаченні у 2003 році. Після цього мав шалену популярність в Україні. Зараз він записує треки з популярними артистами та продовжує свою музичну кар’єру.

Олександр Пономарьов у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Гурт “Аква-віта”

Цей дует підірвав простими, але запальними мотивами всю українську естраду. Пісня “Капелюх” – ще досі хіт у “дітей 90-х”. Втім, зараз артисти не користуються популярністю. Після розпаду гурту жили досить скромно.

Аква-віта за сучасних часів

Схожі статті