(Фото) Тіна Кароль, Наталія Могилевська та співачка Камалія: як виглядали легендарні зірки у 2008 році

Стабільність - це не про людську природу. Ми здатні змінюватися не тільки зовнішньо, а й внутрішньо і дуже гарно, коли ці компоненти нашої природи сходяться.

Зміни…Немає однозначної відповіді навіть у філософів чи можна вважати зміни гарними або поганими. Вони є та їх треба сприймати, як частину нашого життя. Для зірок вони необхідні, щоб підтримувати інтерес глядача та бути в тренді.

Цікаво, що на українській естраді так багато знаменитостей, які змогли понад 5…10 років адаптувати свою творчість так, щоб вона була цікава слухачеві за будь-яких умов.

Цей матеріал присвячений саме тим, хто зміг утримати увагу українців та стати легендою. Для об’єктивності ми взяли найоптимальніший проміжок часу, коли оголошені зірки вже виступали на великих сценах та мають фото з того періоду.

Камалія

У 2008 році співачка стала володаркою титулу “Місис світу”.

Співачка Камалія.

Здається, хтось ще у 2008 році знайшов молодильні яблучка, адже з тих пір артистка майже не змінилася. І це попри те, що їй доводиться піклуватися про велику родину!

Камалія поділилася новими успіхами
Камалія у наші дні. 

Тіна Кароль

Тіна Кароль у 2008 році.

У 2008 році артистка отримала звання найкрасивішої жінки України. Хіба могла вона тоді здогадуватися, що позує на обкладинці разом з майбутнім президентом? За час, що минув у житті Тіни відбулася справжня душевна та фізична трансформація. Вона стала вдовою та перейшла від образу зухвалої білявки до м’якої турботливої жінки.

Тіна Кароль - загадкова особа
Тіна Кароль. Наші дні. 

Наталія Могилевська

Влітку 2008 року “Новий канал” запросив Наталію Могилевську стати музичним продюсером другого сезону “Фабрики зірок”.

Наталія Могилевська на “Фабриці зірок”. Раритетне фото.

Зараз Наталія кардинально змінила імідж та спробувала себе з блондинистим волоссям та у речах стилю “спортшик”, вдягла мохнату шубу та навіть випустила свій власний мерч “Натусік”.

Наталка Могилевська встигла побувати на семи різних новорічних заходах
Наталка Могилевська. Наші дні. 

Схожі статті