Як виглядає і чим живе зараз Ігор Кондратюк: ведучий “Караоке на майдані” вправно господарює у власному домі

Хто не знає Ігоря Кондратюка - той не дивився "Караоке на майдані". Легендарний шоумен радує нас з 1991 року.

Ігор Кондратюк. Герой даного матеріалу вперше з’явився на телеекрані ще на початку становлення Незалежності України. Одразу чоловік постав в образі інтелігента. Це й не дивно, адже з 1985 року він брав участь у клубі “Що? Де? Коли?”, а пізніше був співорганізатором ігор.

Проте, справжню популярність та визнання від телеглядача йому принесла легендарна програма “Караоке на майдані”. Її шоумен вів з 1999 року.

Караоке на майдані. Фото взято на просторах мережі.

Телепередача трималася в ефірі близько 20 років та була однією з найбільш рейтингових. Є кілька цікавих фактів, пов’язаних із шоу. Двічі намагалася тут одержати перемогу Тіна Кароль, але марно. Дівчину, згідно голосування обійшла інша дівчина. Ось вони: унікальні кадри:

Ще один цікавий факт, пов’язаний з успіхом телепередачі. У Росії придбали такий же формат, от тільки назвали “Караоке на Арбаті”. Ведучим теж був Ігор Кондратюк, до речі.

Як живе шоумен зараз?

Ігор у 2020 році вирішив не зраджувати своєму ремеслу. Зараз у нього є окремий проект “Кондратюк у понеділок” на “5-му каналі”. Проте, цікавим є не творче зростання чоловіка, а його приватне життя.

Відомо, що Кондратюк одружений із Олександрою Городецькою, виховує трьох дітей: синів Сергія та Данила, доньку Поліну.

Ігор Кондратюк з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Має чоловік свій маєток у якому вправно ґаздує. Встановив сонячні батареї та висвітлює всі подробиці їх користування у себе у соціальних мережах.

Страйк частини сонячних батарей 😂 Хочуть підвищення зеленого тарифу? 😉🤔 (ліву частину ніхто не чистив: сама стала до роботи!☝️)

Опубликовано Igor Kondratiuk Понедельник, 15 февраля 2021 г.

Щирість викликає непідробну симпатію. Чоловік розповідає ще, як йому власноруч доводиться прибирати сніг на подвір’ї. Проте, він не скаржиться, адже у нього є чудо-машина, яку йому презентували на День народження. Ось такий господар!

Роки 4 тому куми Іщенки подарували мені на день народження снігоочисну машину. Сьогодні вона вп'яте знадобилася 😂 Але ж…

Опубликовано Igor Kondratiuk Вторник, 9 февраля 2021 г.

Схожі статті