Зірка “Холостяка” Раміна Есхакзай розповіла всю правду про себе та стосунки з колишнім коханим Козловським

Довгий час ведуча "Ходять чутки" ніяк не коментувала свої зв'язки з колишнім обранцем, українським артистом Віталієм Козловським.

Раміна Есхакзай довгий час зустрічалася з відомим українським співаком Віталієм Козловським. Однак, навіть незважаючи на те, що артист зробив моделі пропозицію руки і серця, Раміна Есхакзай і Віталій Козловський розлучилися.

Холостяк

У 2015-му році Раміна Есхакзай стала однією з учасниць п’ятого сезону шоу “Холостяк” на телеканалі “СТБ”. В тому сезоні, в якості холостяка виступив український футболіст Сергій Мельник. Есхакзай змогла прорватися до трійки фіналісток, але в результаті зазнала поразки і вибула зі змагання. Раміна розповіла, що їй досі надсилають повідомлення про те, що у проекті “Холостяк” її вважали дурепою. Деякі глядачі шоу не вірили, що дівчина зможе досягти того, що має зараз.

Журналістика

Зараз Раміна Есхакзай повернулася до роботи за фахом і веде авторське шоу на YouTube “Ходять чутки”. До себе в студію Раміна запрошує самих різних людей – від Андрія Данилка до Дмитра Гордона, і спілкується з ними на найбільш злободенні теми, від політичних до Євробачення, нових кліпів та сторінок в Інстаграм.

Роман з Козловським

Блогерша і автор Ютуб-шоу “Ходять чутки” Рамін Есхакзай відверто зізналася, що їй дуже прикро слухати, що вона стала успішною завдяки популярності Віталія. Дівчина зазначила, що Козловський ніяк не впливає на кількість переглядів її інтерв’ю, гостей, яких вона запрошує в свою програму. Вона впевнена, що вся та аудиторія, яка є у неї зараз – це виключно заслуга її самої, а ніяк не її колишнього коханого, який залишився в минулому багато років назад.

Схожі статті