Продюсер Потап розповів, завдяки яким “зв’язкам” він зміг побудувати музичну кар’єру: все не так просто

Розпочати музичну кар'єру не так просто, і безліч загублених талантів є тому доказом.

Кар’єра і творчість Потапа швидко набрали обертів. За його підопічними спостерігають сотні тисяч фанатів, а дует з Настею став справжньою сенсацією для українців.

Вадим Лисиця

Ним захоплююється багато людей, в тому числі і його проектами. Він успішний, популярний і затребуваний, але, як виявилося, цього могло не статися, якби в один момент йому не допомогли. Відомий музичний продюсер Вадим Лисиця повірив в сили і талант чоловіка, тому добрче допоміг в просуванні. В інтерв’ю в програмі “Вечеря з Дороті” стало відомо, що чоловіки познайомилися в 2005 році, коли Олексій Потапенко був учасником групи “Вхід у змінному взутті”.

Знімок з інтерв`ю.

Перші треки

Тоді ж Вадим Лисиця допоміг реперу записати його перші треки, незважаючи на те, що заплатити йому у початківця зовсім не було коштів. Продюсер погодився допомогти йому, оскільки побачив в ньому потенціал і неймовірну спрагу до музики.

“Якби Вадим Лисиця раніше не підібрав хлопця, у якого був тільки реп і бажання, то ніякого Потапа, напевно, і не було б. Тому що він один з небагатьох, хто відгукнувся на душевний порив. Він побачив у мені перспективного талановитого хлопця “, – зазначив Олексій Потапенко.

Після співпраці з Вадимом народилися успішні дуети – спочатку “Потап і Настя”, а потім “Время и Стекло”. З партнером репер вже давно розрахувався, а недавно вони разом створили студію, про яку мріяли 15 років. Саме там Потап і Позитив знімають своє шоу “2POpodcast”. Популярні групи, дуети та пісні могли не з’явитися, якби не Вадим Лисиця.

Схожі статті