Андрій Данилко несподівано заговорив про шлюб: детектив здивував зізнанням в ефірі шоу “Маска”

Андрій Данилко вирішив трохи внести ясності.

47-річний народний артист України, комік, співак та гуморист, Андрій Данилко, здивував аудиторію та інших детективів зізнанням під час шоу “Маска” на каналі “Україна”.

Вєрка Сердючка

Популярний артист Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, став відомим в 1997 році завдяки “СВ-шоу”. Його першим гостем став телеведучий і журналіст Микола Вересень. Програма користувалася неймовірним успіхом у телеглядачів. На сьогоднішній день Данилко займає тренерське місце в гіпер-шоу.

Маска дивує

У першому ефірі зіркових детективів вразила учасниця проекту – Роза, яка виконала пісню групи відому композицію “ВІА Гра” “Діаманти” ( автор Костянтин Меладзе).

Детективи, як завжди, дивують.

Коли персонаж давала підказку, то здивувала заявою, що один з членів журі пропонував їй руку і серце:

“Адже колись один з поважних наших детективів мені пообіцяв руку і серце. Але віддав його іншій жінці”, – зазначила Роза.

Оля Полякова висловила припущення, що таємничим чоловіком може бути Андрій Данилко, проте той не підтримав такий варіант подій:

“Ні! Я одружений на сцені, тому не потрібно … Ні, ну я по п’яні можу наобіцяти чого завгодно”, – саме так відповів Андрій.

Певно глядачі на одну мить затримали дихання.

Нагадаємо, що днями в Мережі з’явилося фото 47-річного Андрія Данилка. Прохор Шаляпін поділився в своєму мікроблозі знімком, на якому зображений він, шоумен Андрій Малахов, Андрій Данилко та його “мама” (Інна Білоконь). Більш того, в мережі постійно ходять чутки про роман Білоконь і Данилко, але вони не коментують цю інформацію.

Схожі статті