(Фото) Вагітна Оля Полякова “дала жару”: позбулася одягу та застрибнула у сніг. Чоловік співачки у захваті

Оля Полякова одягнула купальник і засвітила кругленький животик.

Не так давно Суперблонинка Оля Полякова звернула на себе увагу усієї України у самому поганому сенсі цього виразу. І вона зробила це неодноразово. Адже жінка оскандалилася декілька разів. Через Тіну Кароль, а згодом оскандалилася ще раз через Камалію і вирішила приправити “гарячу страву” зізнанням про психотерапії. Подейкують, що це просто вдалий піар-хід для гіпершоу “Маска”, який транслюється на каналі “Україна”, і є аналогом американського шоу “The Masked Singer”.

Оля Полякова показала животик та пірнула у сніг

Нещодавно Оля Полякова порадувала своїх підписників новими відео та фото на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Жінка спочатку проводила час зі своїми доньками,  Марією та Алісою, на території свого маєтку. Дівчата насолоджувалися природою та ковзалися на сніжних пригорках.

Потім артистка роздягнулася, показала новий купальник і круглий животик та пірнула у холодний сніг.

Усі присутні отримали лише задоволення від подібної витівки.

Жінка волала, але здається отримала задоволення. А її чоловік – тим паче. Бізнесмен веселився та сміявся. У шлюбі з Олею Поляковою не засумуєш!

Чи знаходиться жінка при надії – невідомо. Адже Оля не давала ніяких офіційних заяв або ж підтверджень цій здогадці. Тим не менш, цілком можливо, що це був лише хороший обід і нічого більше.

Чи знали ви, що Оля годує котів біфштексами?

Адже того ж дня вона зібрала родину за одним столом поїсти біфштексів та переглянути новий ефір шоу, у якому жінка виступає у якості детективу.

Схожі статті