Ольга Сумська постала перед прихильниками в неочікуваному образі: без макіяжу та в розтягнутому одязі

Ольга Сумська завжди виглядає "з голочки". Але бувають виключення...

Ми часто з натхненням спостерігаємо за образами улюблених акторів, співаків або інших знаменитих людей. Завдяки кропіткій роботі стилістів і свого зірковому статусу, вони часто стають еталонами краси. Але хоча публічні люди дійсно задають певний тон в світі моди, для багатьох з них вона не має великого значення. Вони більше керуються стилем.

Стиль Ольги Сумської

Повсякденний одяг української зірки, справжньою ікони стилю, народної артистки України Ольги Сумської відрізняється вишуканим смаком і неповторним шармом. Але найбільше актриса любить українські вишиванки – у неї їх ціла колекція. Багато з них мають свою історію. Є й ексклюзивні сукні, які дуже дорогі для зірки.

Модні вподобання Ольги Сумської відомі всім українцям.

Іноді бувають вийнятки

Нещодавно акторка опублікувала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, у якому постала в досить незвичайному для неї образі. Жінка була спросоння, тому  трохи запухла і понехтувала денним макіяжем. Артистка вдягнула чорну кепку з неоновими вставками та розтягнуту помаранчеву футболку.

Артисти також потребують відпочинку.

Не дивлячись на те, що акторка вважається іконою стилю в українському шоу-бізнесі, і ділить цю ланку з Катериною Осадчею.  Як і вищезгадана телеведуча, вона дозволяє собі показати своє обличчя “без прикрас”. І це добре тому, що підписники мають змогу побачити, що навіть українські зірки — звичайні люди і можуть виглядати зовсім не “по-світськи”. Це допомагає людям позбавлятися комплексів та любити себе більше. Адже порівняння з зірками, зазвичай наносить шкоду самооцінці.

Схожі статті