(Відео) Ані Лорак натякнула на романтичні стосунки з красенем Сергієм Лазарєвим: “Знову разом, знову поряд”

Чутки про стосунки Ані Лорак та Сергія Лазарєва поширюється у мережі не один рік. Артисти, у свою чергу, лише підливають олії у вогонь.

Про тісний зв’язок Ані Лорак і Сергія Лазарєва в мережі говорять вже багато років. Артисти знову і знову провокують чутки про їхній роман, але завжди залишають шанувальникам місце для фантазії.

Ані Лорак та Сергій Лазарєв давно приховують відносини

Користувачі соціальних мереж підозрюють, що Ані Лорак і Лазарєв давно приховують відносини. Їх часто помічали разом на відпочинку, на світських заходах. Однак артисти свої відносини не коментували. Однак Сергій Лазарєв публічно зізнавався їй у почуттях.

“Хорошого вечора! ” – підписала Ані Лорак фото, на якому притискається до Сергію Лазарєву. Неоднозначний пост викликав безліч питань і коментарів, на які артисти не відповідають.

Відео

Весь минулий 2020 рік публіка обговорювала існування можливих почуттів між артистами: Сергій багато проводив часу з колегою, жартував з нею, кокетував і поводився досить фривольно. На всі питання про те, що панує між ними, Лазарєв вважав за краще відмовлятися, а сама Лорак жартувала. Якийсь час Сергій і Ані не бачилися, проте, на днях все ж зустрілися. Зворушливим відео з гримерки поспішили поділитися на особистій сторінці в Instagram, і Сергій, і Кароліна.

Так, в кадрі Сергій, не соромлячись, фліртує з розведеною подругою, Ані відважує чоловікові компліменти, а в кінці Лорак і Лазарєв і зовсім цілуються.

“Знову разом, знову поруч. Вважаю, що кожній дівчинці життєво необхідно мати поруч такого друга”, – підписала Ані відео.

У коментарях розгорілася палка дискусія з приводу побаченого. Так, багато зійшлися на думці, що між Лорак і Лазарєвим дійсно щось є.

Схожі статті