Донька Анастасії Заворотнюк зробила вражаюче зізнання: прихильники творчості акторки такого не очікували

Фанати творчості Анастасії Заворотнюк чекають на новини про стан її здоров'я, наче спраглий ковтка холодної води. Та все було марно. Досьогодні.

Анна Заворотнюк неодноразово розповідала про те, який біль їй приносять запитання про стан акторки .

Зізнання

Вчора молода дівчина, яка неймовірно схожа на матір, розповіла про свої почуття, стан справ та показала архівне фото с Анастасією.

“Дуже довго думала чи варто писати про це. Було багато сумнівів, як ви це сприймете. Але ця тема висить наді мною, наче дамоклів меч, і я не можу більше прикидатися, що цього не існує. Останні два роки були найважчими в моєму житті. Будь-яка людина, яка коли небудь стикалася з серйозною хворобою дуже близької людини, зрозуміє мене зараз. Мені неймовірно важко, але я не хочу щоб мене жаліли. Мені набридли, що дзвонять журналісти, набридли люди які пишуть мені “у тебе ж все в порядку, ви вигадали хворобу, вистачить піаритися”, набридли нескінченні запрошення на програми, шоу, набридли пропозиції заплатити мені купу грошей за інтерв’ю. Навіть після своєї відмови, я відчуваю весь цей бруд на собі. Я дуже сильно люблю і поважаю свою маму, щоб піти розповідати про такі речі. Ця та тема, де ти навіть боїшся колихати повітря, а не те щоб сурмити про це, в подробицях, на всю країну. Тому я ніколи не піднімаю цю тему. І люди, які цього не розуміють і продовжують дошкуляти мене своїми зовсім нетактовними питаннями теж мені дуже набридають. Моя Мама дуже публічна людина, вона суперзірка і звичайно цього не уникнути. Але мені кожен раз боляче. Все, що я могла про це сказати на даний момент, я вже сказала. Будь ласка, не питайте. Це мій біль. Мій біль кожен день, кожну хвилину зі мною, він нікуди не йде. Величезна дірка в грудях. Вона стає то менше, то заполоняє все тіло. Я займаюся з психологом і намагаюся впоратися з цим ударом долі, як можу. Нехай хтось вважає мою позицію дивною, неправильною, мені абсолютно все одно. У мене інший пріоритет. А Інстаграм – це моя віддушина, я знайшла тут всіх вас, прекрасних і розуміючих друзів. Спасибі, щиро дякую тим, хто зі мною на одній хвилі. Хто настільки трохи і правильно вловлює весь мій посил”, – зізналася Анна Заворотнюк.

Схожі статті