Сувора Ольга Фреймут показала чоловіка, який полонив її серце: генеральний директор та прискіпливий ревізор

Ольга Фреймут поводиться, як справжня леді і обирає чоловіків так само.

В кінці серпня 2011-го “Новий канал” випустив інформаційно-розважальну телепередачу “Ревізор” з Ольгою Фреймут, у якості інспектора. Ця телевізійна програма стала найуспішнішим проектом, як самої ведучої, так і телеканалу в цілому. У “Ревізорі” Фреймут перевіряла місця громадського харчування, готелі та інші заклади сфери обслуговування.

Струнка леді

Тестуючи якість послуг в салонах краси, яскрава блондинка не раз демонструвала аудиторії струнку фігуру в купальнику. Проект заслужив численні нагороди українського телебачення і супроводжувався скандалами: з 2-го сезону “Ревізора” Ольгу Фреймут і знімальну групу просто відмовлялися впускати навіть на поріг закладів. Таким чином, телеведуча Ольга Фреймут отримала широку популярність завдяки телевізійному шоу, де вона перевіряла готелі і ресторани на чистоту і якість сервісу. Після нього Ольга взяла участь ще в декількох телевізійних проектах, проте повторити успіх не вдалося.

Коханий

У 2014 році Ольга заявила, що у неї є коханий чоловік, і роман триває вже близько 3 років, однак імені чоловіка тоді не назвала. 2016-го року знаменитість народила сина Валерія і розповіла громадськості, що щаслива з гендиректором “Нового каналу” Володимиром Локотко. Саме з ним, сьогодні журналістка опублікувала теплу романтичну фотографію.

Знімки в соцмережах зрідка ілюструють сімейну ідилію, в основному це робочі моменти.У червні 2017 року зірка подарувала чоловікові дочку Євдокію. Підписники зробили висновок, що вона таємно вийшла заміж за батька дитини, оскільки на бірці, прикріпленій до руки дівчинки, вказано прізвище матері – Локотко. Особисте життя Ольга зазвичай оберігає від сторонніх втручань.

Схожі статті