Конфузи у прямому ефірі: як українські зірки осоромились перед глядачами. Падалко, Мосейчук та інші

Прямий ефір має свої недоліки. Наприклад, неможливо вирізати з пам'яті глядачів конфузи, яких не уникнути.

Марічка Падалко та інцидент з зубом

Нічого не передвіщувало біди, але під час одного з ранкових випусків “ТСН” у популярної ведучої Марічки Падалко в прямому ефірі випав передній  зуб. Телеведуча не розгубилася і як справжній професіонал,  продовжила виконувати свою роботу. Згодом зірка пояснила неприємний інцидент тим, що тим ранком дитина вдарила її важким металевим будильником прямо у зуби. А до стоматолога жінка попасти просто не встигла. Згодом Марічка Падалко продовжила радувати прихильників ідеальною посмішкою.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька під час одного з сюжетів зняла туфлі на високих підборах і забула їх взути назад. Прихильники зірки написали їй про цю ситуацію в соціальній мережі. У свою чергу на сторінці у мережі журналістка зізналася, що ведучі часто знімають взуття під столом. Але у новій студії стіл виявився не дуже комфортним для ведучої.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук

Серйозна Наталія Мосейчук, ведуча новин та “Право на владу” у прямому ефірі не впоралася з емоціями під час кількох історій про дітей. Звісно, зірка телеканалу пояснила глядачам, що саме сталося і висловила сподівання, що глядачі її зрозуміють.

Дарія Гірна, ведуча новин на “UA: ПЕРШИЙ”

Дівчина розповіла, що на одному з ефірів  забула перевзутися й всю програму красувалася перед глядачами у фіолетових шкарпетках і великих чорних черевиках, які трохи відволікали від теми звільнення політв’язнів. Ще на одному ефірі випусковий редактор раптом вирішив підказати їй запитання для гостя, що трапляється вкрай рідко, і замість того, щоб сказати  його в навушник, натис не ту кнопку, і звук пішов на всю студію. Гість удав, ніби так і мало бути.

Схожі статті