Велике кохання “відомої плакальниці”: чому Тіна Кароль досі зберігає вірність чоловікові та відмовляє Балану

Тіна Кароль залишилася вдовою в 28 років. Вони завжди знаходилися під прицілом папараці, але залишалися зразково-показовою сім'єю усі 5 років, що були разом.

Тіна Кароль та Євген Огір познайомилися в 2007 році на одному з музичних телеканалів. Пізніше в своїх інтерв’ю артистка згадувала, що це не була любов з першого погляду. Та й продюсер, здавалося, на ефектну блондинку не звернув уваги зовсім.

Бурхливий роман

Проте досить скоро майбутні чоловік і дружина стали колегами. Огір, будучи продюсером співачки, зробив величезний внесок в розвиток її кар’єри. Згодом їхні стосунки переросли у взаємну любов. На початку 2008 року пара таємно розписалася. Весілля Тіна Кароль та Євген Огір відзначили в одному зі столичних ресторанів. А кількома місяцями пізніше – влітку цього ж року – подружжя обвінчалося в Києво-Печерській лаврі.

Тіну Кароль та Євгена Огіра неодноразово називали однією з найкрасивіших пар в українському шоу-бізнесі.

Єдиний син

2008 рік став знаменним для пари тому, що Тіна Кароль народила первістка, сина Веніаміна. Сьогодні хлопчик вчиться в Великобританії, грає на піаніно і, як часто згадує артистка, проявляє великий інтерес до української культури.

Діагноз

На початку 2012 у Євгена Огіра виявили онкологічне захворювання – лікарі діагностували рак шлунку. В останній раз на публіці чоловіка виконавиці бачили в 2012 році, на фестивалі “Crimea Music Fest”. Після цього продюсер опинився в лікарні, з якої вийти йому не судилося.

За ці 9 років Кароль присвятила чоловікові безліч пісень, які від концерту до концерту присутні в її сет-листах.

Для артистки смерть чоловіка стала важким ударом. Кароль скасувала концерти і виступи, деякий час зовсім не з’являлася публіці. Коли ж співачка все побачила світ, на її шиї помітили ланцюжок з обручкою Євгенія.

Схожі статті