Міка Ньютон чесно зізналася, як хвороба вплинула на її шлюб: “Пішла в онкоцентр в День народження чоловіка”

Українська співачка Міка Ньютон отримала справжній удар долі: захворювання яєчника.

Героїня цього матеріалу – Міка Ньютон. Вона з 9 років виступає на сцені, встигла зарекомендувати себе на Євробаченні, пожити у США та повернутися до України. А ще на долю тендітної дівчини випала не проста боротьба – боротьба з раком.

Раніше ми писали, через що довелося пройти цій співачці. Сьогодні розкажемо, як горе вплинуло на її шлюб та стосунки з чоловіком.

Міка Ньютон - справжній борець за життя
Міка Ньютон – справжній борець за життя. Фото взято на просторах мережі.

Перші новини про хворобу

Зараз вже дівчина готова говорити про свій недуг, щоправда, видно: їй це вдається нелегко, майже крізь сльози. З одними з перших Міка поспілкувалася на цю тему з журналістами програми “Зірковий шлях”.

Співачці важко ще стримувати емоції., проте Міка Ньютон тримається героїчно. Скріншот взято з програми Зірковий шлях.

Жінка ще й сама не усвідомлювала, що неї відбувається, коли її коханий, з яким вона побралася у Штатах, помітив, що змінилася у Міки поведінка: вона стала менш балакучою, почала рано лягати спати. На цій світлині артистка зі своїм коханим:

За словами співачки, їй було настільки погано, що вона могла піти в ліжко вже о 4-й годині вечора. Крім цього, у неї незвично почав пухнути живіт. Подружжя запідозрила лихо.

“Це був мій перший похід до онкоцентру…Був на День народження чоловіка”, – зізналася Міка Ньютон.

Міка Ньютон розповіла правду про стосунки.

Тим не менш, цей важкий шлях лікування зірка пройшла разом з коханим. Новий рік пара зустріла разом, а Міка не скупиться на теплі слова для свого обранця.

Нещодавно співачка повернулася до української столиці. Її мета проста – заснувати фонд допомоги по боротьбі з онкологією.

Рекомендуємо також подивитися по даній темі ролик про онкозахворювання Анастасії Заворотнюк:

Схожі статті