Таємну дружину Олега Винника впіймали в обіймах іншого артиста: повелитель вовчиць не коментує цей інцидент

Чому квітка Таюне раптово стала обійматися з відомим артистом

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне, яку називають його таємною дружиною, вразила пікантним фото з ще одним знаменитим красенем. На одній з фанатських сторінок в соціальній мережі Інстаграм з’явилося фото, на якому пустотлива Таюне (Таїсія Сватко) притулилася до відомого співака, телеведучого і продюсера Гени Вітеру.

Скріншот фан-акаунту.

Як завжди вродлива та чарівна Квітка Таюне

Таюне була одягнена в обтягуючу джинсову сукню, яка підкреслила її стрункі округлі форми. Вона ніжно притулилася до популярного артиста. Той, в свою чергу, обняв Таюне за талію і поклав голову на її плече.

Таюне та Олег Винник

Нагадуємо, що вже давно ходять чутки, що Олег не тільки щасливо одружений, а й має сина. Коханою жінкою кумира українських жінок є його бек-вокалістка 45-річна Таюне (Таїсія Сватко).

Струнку і тендітну блондинку надто часто бачать з Винником. Журналісти навіть поїхали в рідне село вожака вовчиць на Чернігівщину, і розпитали односельців співака про його дружину. Люди охоче розповіли, що Олег і Таїсія часто приїжджають в рідне село. Поводяться при цьому скромно і просто: копають картоплю, купляють продукти в місцевому магазинчику, вітаються з людьми. І взагалі – давно одружені. Деякі ЗМІ пишуть, що у подружжя навіть є син, який навчається в Європі.

Відомо, що Олег Винник довгий час жив у Німеччині. Він часто порівнює українок з німкенями. І хоча німецькі жінки більш незалежні і не спішать виходити заміж, тим часом як українки надають заміжжю великого значення, все одно співвітчизниць співак вважає найкращими. З Таюне вони ніби-то одружилися також ще в Нічеччині. Однак фотографії з Вітером йдуть у розріз з теорією фанатів.

Щоб дізнатися більше дивіться наступне відео:

Схожі статті