Нове кохання розлученої Лоліти Мілявської: співачка після численних невдач знову знайшла собі кавалера

Нове кохання розлученої Лоліти: співачка після численних невдач знову знайшла собі кавалера

У серпні минулого року повідомлялося, що колишній чоловік Лоліти Мілявської Дмитро Іванов знову став безхатчинком – він виписався з її квартири і поки не зареєстрований в новому житлі. Адвокат співачки Сергій Жорін підтвердив інформацію, що Іванов самостійно знявся з реєстраційного обліку.

Розлучення

Мілявська з п`ятим чоловіком.

У червні Мілявська звернулася до Басманного суду з позовом до екс-чоловіка про його примусове виселення з її московської квартири. Вона також хотіла позбавити Іванова прописки, так як, за її словами, він більше не проживає в апартаментах і не платить за комунальні послуги.

Нове кохання

Співачка Лоліта Мілявська заявила, що не хоче спати з дідом, тому вибрала собі чоловіка молодшого за себе. Вона розповіла про свого 48-річного нового коханого. 56-річна співачка вважає, що чоловік досяг успіху в житті, а різниця у віці її не бентежить. Незважаючи на те, що попередні стосунки артистка завершила зі скандалом на очах у всього світу, вона була знову щаслива. При цьому особистість обранця Лоліта вважала за краще залишити в таємниці.

“Так, молодший, мені не потрібен дід старий”, – зазначила співачка.

Та дуже скоро і цей роман закінчився, а чутки про шостий шлюб виявилися брехнею. Лоліта розповіла, що зараз зустрічається з чоловіком на ім`я Роман, але його особистість відкривати не має бажання.

Нагадуємо, що артистка була одружена 5 разів. Вона неодноразово розповідала про своє невдале особисте життя і навіть поділилася історією з Лєрою Кудрявцевою про те, як терпіла чоловіка-альфонса та його коханку через те, що просто хотіла бути коханою.

Схожі статті